FLEX

CALCULAtor

WELKOM BIJ FLEXCALCULATOR

DE KOSTPRIJSCALCULATOR VOOR DE FLEXBRANCHE

faq

Veelgestelde vragen


Wat kan ik met flexcalculator?

U kunt hier op basis van het uurloon van uw flexwerkers en overige emolumenten zoals o.a. extra vakantiedagen, auto van de zaak, thuiswerkvergoeding, transitievergoeding, de kostprijs berekenen van deze flexwerker per declarabel uur.


Kan ik ook de verkoopprijs laten berekenen?

Jazeker! Met de door u ingestelde gewenste marge berekent flexcalculator bliksemsnel een aantal verkooptarieven met de bijbehorende marges.


Kan ik mijn bedrijfsspecifieke kosten in de kostprijs mee laten nemen?

Bedrijfsspecifieke kosten zoals de Whk premie, gemiddeld ziekteverzuimpercentage, gemiddeld percentage van de betaalde transitievergoedingen kunt u allemaal in een supervisormenu invoeren. Hierna rekent flexcalculator gedurende het hele jaar met deze gegevens.


Kan ik grip op mijn bedrijfsmarges krijgen?

Met de door u gewenste marge ingesteld in het supervisormenu laat u uw personeel rekenen, deze marge kunt u ook hoger instellen opdat u meer controle krijgt op de behaalde marges en te lage marges gelijk inzichtelijk worden.


Hoe exact berekent de flexcalculator? Flexcalculator is geijkt door middel van proefberekeningen en vergelijkingen met salarispakketten en kostprijscalculaties waarbij de afwijkingen zich beperken tot afrondingsverschillen met een maximum van 0,20%


NBBU en ABU premies zijn verwerkt in de software.


Stipp pensioen is een onderdeel van de kostprijsberekening, als optie kan hier een eigen pensioenregeling aan worden toegevoegd.


Hoe bereken ik de kostprijs van een flexwerker/zzp'er/uitzendkracht/gedetacheerde? Vul de variabelen in en het programma rekent realtime de kostprijs, marge en verkoopprijs uit.


Is het kostprijsprogramma door meerdere consultants en recruiters te gebruiken? Jazeker het programma is geschikt om door het hele bedrijf gebruikt te worden. De medewerkers kunnen zelfs flexwerkers opslaan en prijsvoorstellen ter goedkeuring mailen naar de supervisor.


Kan ik prijsverhogingen uitrekenen? In het nieuwe jaar is het mogelijk een vergelijking te maken met de kostprijs van het oude jaar zodat je precies de benodigde prijsverhogingen kan bepalen met behoud van de gewenste marge.


Is Flexcalculator actueel? Flexcalculator wordt regelmatig bijgewerkt aan de hand van het laatste flexnieuws in de flexmarkt zoals tussentijdse premiewijzigingen, wijzigingen bij de NBBU, ABU, Stipp en de belastingdienst.


Kan ik mijn bestaande flexwerkers inlezen in flexcalculator? Er is een importmodule waarmee de gegevens uit uw huidige programma's ingelezen kunnen worden vanuit een CSV bestand.


Kan ik de flexwerkers allemaal doorrekenen en met de bijbehorende kostprijzen exporteren? Jazeker dit is nu al mogelijk, de flexwerkers worden met de bijbehorende kostprijzen geƫxporteerd naar een CSV bestand.

Flexcalculator

Pearl Buckplaats 15

3069 BZ Rotterdam

Kvk 68246935

OB NL857359629B01

Email:

info@flexcalculator.nl

Afspraak maken

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden